keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Fuerten tuimissa tuulissa....


mutta lämpimässä kelissä kolmatta päivää ihmetellään rennonleppoisaa oloa & eloa. Lento sujui mallikkaasti peräti puoli tuntia etuajassa. Bussikuskimme Juan päätti kuitenkin kaiketi akklimatisoida meidät tulokkaat laakista ja kertaheitolla , mutta virhesuuntaan, sen verran tehokas oli IV, jotta liki tukka huurussa hotellille tulla  hurautettiin. Nadat  muutoin, mutta nyt on sitten tuhistu & töhisty nämä kuluneet päivät sarjasta kuten ennenkin: lomallahan passaa sairastaa...

Hacienda-tyyppinen kodikas, useammasta rakennuksesta koostuva  hotellimme  sijaitsee keskustassa, mutta rauhallisella paikalla, on pienestä kuluneisuudestaan huolimatta viihtyisä ja erittäin siisti. Palvelu on kaikkinensa ystävällistä, ammattitaitoista ja ripeää: vesipullot odottivat jääkaapissa kuten olimme toivoneet ja huoneistomme sijainti on pyydetyn mukainen: pienehkö kaksio + 20m2:n patio, netti toimii, kaappi- ja säilytystilaa on  sen verran ronskisti, jotta kerrankin sukka etsii toistaan; bueno!

Kielikylpykin vaihtui  yllättäen toiseksi kuin uumoiltu: respassa aloitimme tietty englannilla ja sitten vaihdoimme haparoiden espanjaksi, jolla kielellä meille myös oitis vastattiin. Respantädin silmiin syttyi kuitenkin sen jälkeen vekkuli tuike ja kysymys toiveikkaasti  kuului:"Icke pratar ni svenska?" "Jovisst!": tokaisi oitis  Vaari ja siitä se sitten iloisesti lähti Etelä-Ruotsista lähtöisin olevan ja täällä 12-vuotta asuneen reseptionistin suureksi riemuksi!

Jep: mikäs on pienen ihmisen täällä ollessa : aurinkoa ja valoa, kanariankyyhkyt lennähtelevät ja palmut suhisevat kodikkaasti lehviään leppeästi heilutellen ynnä kiinanruusut kukkivat.
Hasta luego:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti