torstai 28. marraskuuta 2013

Ja Caliman jälkeisessä helteessä...

Eilisen "Canarias7" - lehden mukaan saarilla oli pilvistä ja heikkoa näkyvyyttä  Caliman johdosta. Yleensä on Caliman tullessa ensin kivunnut lämpömittari ihan silmissä liki löppössaunalämpöön, sitten kovaa tuulta ja hiekkaa, vaan eilen oli hienoista "kettoa" taivaalla, reippaita  ettenpä  sanoisi suorastaan rajuja tuulenpuuskia. Täksi päiväksi oli luvattu 24 graatia ja justiinsa: aamulla oli patiolla punaruskeaa hienoa hiekanjyvää kotitarpeiksi  ja tänään on ollut aivan upea aurinkokeli, tyvenentynkää ja vain laiskasti heilahtelevat palmunoksat.

Ohjelma sen mukaan: aamupala normikahdeksalta, sillä tuoreen leivän saa täällä  vasta tuolloin, kroppa liikkeelle,  reipas lenkki kaupungin läpi meren rantaan pressottelemaan, aaltojen kohinaa kuulemaan, merta tuoksuttelemaan ja rantasipejä katselemaan. Niillä  vesseleillä tikittävät jalat kuin sik-sak-singer. Hiekkarantaan on valmistumassa varsinainen peräti noin 1,5 - metrinen tonttula kuusipuineen ja hileineen, taitavia  & kärsivällisiä ovat nämä santataiteilijat totta tosiaan! Kiva nähdä pytinki valmiina!

Palumatkalla hiukka pikaista säätöä juustohöylän, paistinlastan ja ennen kaikkea Vaarin teemukin verran; mukaan lähtikin häleä merirosvosellainen... Sitten lojumaan ja venyttelemään laiskasti  altaalle, nauttimaan, lue myös hikoilemaan auringossa. Upea päivä!

Huh, hah, hei:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti