perjantai 22. marraskuuta 2013

Blue Moon - ex Libris & Bamboleo.....


Tässä sateisensavisessa, harmaan eri sävyjä tarjoilevassa kelissä on luontevaa fiilistellä: vimoisia säätöjä viedään, sitten kerosiinia taivaalle suuntana Fuerteventura Corralejo. Tähän ilmavaan ja konstailemattomaan kohteeseen tyystin tykästyimme kolmisen vuotta sitten vastaavalla siivunvedolla. Nyt sitten vaan: acelera el paso / Höperölle & Hömpälle  höpinää töppösiin:
 uusi reisu - uudet polut & seikkailut!

 Jouluksi palaamme kotimaisemiin, sillä Juniorimurmeleilta saadun VARMAN tiedon mukaan silloin saapuu itse Joulupukki. Tätä veitsellä leikattavaa, tiheätunnelmaista hetkeä emme halua missään nimessä  missata, kun se nyt on vielä mahdollista pitkästä aikaa, sitten Seniorimurmeleiden nyt jo nuoruudeksi vaihtuneen  lapsuuden, voida jakaa. Joulupäivänä on vuorossa päivällinen sekä  leppoisaa aikuisempa menoa  ja meininkiä  Esikoisen luona.  "Ei huono!":toteaisi tähän Jorma Uotinen ja juu - kyllä vaan: tiedämme olevamme varsin onnekkaita...


Blue Moon, kustantaja, jonka laatuun olen vuosien varrella tottunut luottamaan, ei petä tämän vuotisella neljän suorallaankaan : Arnaldur Indriason, Ian Rankin, Peter Robinson ja  Stephen Booth:


http://www.bluemoon.fi/fi/kirjat/40-2013

Hassuille tikutakuille tapaamisiin & Bamboleot:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti