maanantai 1. huhtikuuta 2013

Arkista aherrusta & ambivalentteja aivoituksia...

Klo 09.40 / 17,8 / 78% puhtoinen taivas, joskin iltapäiväksi luvassa kuuronpoikasia helteisen viikon  jälkimaininkeina (eilen terassilla hurjat, all time lukemat: 28,4 paksun pilvipeiton alla olo oli kuin saunan löppösissä ja siestan merkitys selvisi laakista).

Toinen jalka varovasti liukastelemassa kotomaassa, toinen tanakasti täällä, mutta tänään aloitimme käytännön järjestelyt lähtöön ja paluuseen liittyen...

Elämän varrella on mielenkiintoisia, mieltärikastuttavia kohtaamisia ihmisten kanssa, kaupunkeja ja kyliä, joissa viihtyy, joissa on hyvä olla ja jotka  jättävät positiiviset jalanjälkensä persoonaan ja avartavat maailmankatsomusta! Eroamisen koen on aina haikeana:

Yhä enenevässä määrin täällä, - outoa kyllä ja mistä lie johtuneekin - tuntuu pomphtelevan silmille pirtsakoita  nuoria ja suloisia lapsosia...Aikaa tulee vietettyä Charcon aukiolla:
Silkkaa iloa & riemastusta tuottaa ajatus ja odotus paluusta kaikkien Rakkaitteni luo: ekaks halataan niin, jotta luut rutisee ja tokaks puhutaan suut makiaks'

eikös juu:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti