sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Messevät Mercedekset & tuimat työttömyysluvut...

Klo 09.53 / 17,6 / 77% / tihnuaa puuskatuulee.

kaksiviikkoiset Karnevaalit pärähtivät eilen käyntiin kirkkaassa, koko viikon hellineessä auringonpaisteessa wanhojen Mersujen hyristessä kromit kiillellen jämptiin riviin Avenida de Colonille.

Riemu ja rieha ovat aitoa elämäniloa, tulevat suoraan sydämestä sarjasta ilo-pintaan-vaikk-syän-märkänis, sillä nyt on hauskanpidon aika. Tämä huolimatta saarten hurjasta 32,96  vs. mantereen 26,02 työttömyysprosentista  (Tenerife News, Edt. 468). Kun asioille yksilötasolla ei kerrassaan voi yhtikäs mitään, voi aina kuitenkin päättää omasta suhtautumisestaan. Tästä itseänikin kantaneesta viisaudesta kiitos kuuluu Viktor E. Frankl'ille!

Kaikenkattava ahneuden Molokin kita ei toistaiseksi ole ahmaissut puertolaisia syviin syövereihinsä ja uumeniinsa, vaan solidaarisuus  on arvostettua  ja korkeassa kurssissa ynnä sosiaalinen omatunto visusti tallella, mistä osoituksena mm. lapsoset saivat Loppiaisena lelupakettinsa kiitos lelumarkkinoiden, - kauppiaiden, lahjoitusten ja Cruz Rojan. Elintarvikkeiden keräyskärryt seisovat edelleen Hipereissa, joten harjoitukset jatkuvat siltäkin osin.

Mieletöntä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti