lauantai 23. helmikuuta 2013

Konimus Kaakkimus - Kaamea Katastrofi...

Klo 09.40 / 18,4 / 80% pömäkkää pilveä selkenevää luvassa.

Saarillekin importeerattuna 1.089 kg hampurilaisia, jotka pitävät sisällään tällä hetkellä  tapetilla voimakkaasti olevaa hepanlihaa. Episodista ei suurelle yleisölle aiheudu sen kummempia terveysongelmia, vain etikettipetosta & kuluttajain harhaanjohtamista. (El Dia 22.2.2013.)

www.fi.wikipedia.org/wiki/hevosenliha

Siitä toki lähdetään, että petos on aina petos ja sellaisenaan tuomittava ja että tuotteen on oltava presiis pakkaus- ja sisältömerkintäin mukainen! Mutta, mutta, onkos nyt My Little Ponien ja heppahöperötyttöjen ynnä lemmikkien lisääntyvän inhimillistämisen myötä (Santa Cruzissakin sorkkailee kadulla vapaana ex-söpöläinen, nyk. hervoton, musta Tenekarju hellyttävältä nimeltään:"Bacon-No Lonjas" /ei-viipaleita) ajauduttu vallan sivuraiteille ja vieraannuttu siitä faktasta, jotta ne sievän hygieenisesti kelmutetut nyytit ja steriilit vakuumit siellä markettien liha-altaissa alkuperältään livenä ovat olleet 4-jalkaisia vs. 2-sellaisia karvaisia vs. höyhen- tahi sulkapeitteisiä ihka eläviä tehokasvatettuja vs. luomuja elikoita?

Todettakoon nostalgisesti, jotta kultaisella 1970-luvulla hevosenliha oli suuresti arvostettua herkkuleikkelettä, jota kovalla rahalla hamuttiin hallista. Näin metsästystä ja kalastusta harrastavaan perhekuntaan kuuluvana, itsekin asianmukaiset luvat omaavana, pakastinarkku alkutalvesta  hirveetä puoliksi pullollaan, kysyn vaan: where is the biff and what's the point??

Teemaan jäähdyttelyyn, Teide 20.2.2013:

Huputiti hummani hei:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti