perjantai 31. elokuuta 2018

Sivota...


Jassas!

Sivota, Epiruksen maakunta:

Lämpöä, valoa, pääskysten kaartoa sinisellä taivaalla, kukkia, hepokatteja, kristallinkirkkaita vesiä ja vuorten sielunpieluisuutta,  ystävällistä kohtelua ja elämänviivojen risteämiä ynnä paljon naurua ja iloa.

Tilttaantunut korvien väli on poistunut, emolevyt on eheytetty ja on eletty sitä upeaa ja harvinaista ajatonta aikaa, jolloin ainoastaan ja vain tämä hetki on olemassa:
Se on sitten seuraavaksi  kirsut hiljalleen kohti pohjoista ja syksyn tapahtumapaljoutta uusin voimin ja avoimin mielin. Vallan mainiota viikonloppua, lomakuvaterveisin

"Kaksi onnellista lasta auringon"...

pp.

6 kommenttia:

 1. Ihanat lomakuvat. Kyllä nyt pikkuhiljaa jäähtyvät päivät tekevät hyvää matkalaisille ja meille muillekin. Ihastuneena katselin auton lämpömittaria yksi työaamu, kun se näytti +6. Lämmöllä olen laittanut villasukat jalkaan ja ihaillut elokuun kuutamoiltoja. Ihana syksy <3
  Luin muuten ensin, että olet kirjoittanut väärin ja tarkoitat siivota :) Millä saarella Sivota sijaitsee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mai:) Tuon ihastuksen jaan ilomielin kanssasi: meillä on ollut reilusti yli 30 graatia, joten...
   Syksy on muutoinkin aina ollut sitä ominta vuodenaikaa, joten iltainen kotiinlähtö on hyvän lepoloman jälkeen tervetullut.

   Siivota, onneksi ei:) Tämä kylä sijaitsee Kreikan länsirannikolla jotakuinkin Korfua vastapäätä ja Albanian rajalta n. 30 km etelään ja saman verran Pargasta, jossa olemme a.D. lomailleet, pohjoiseen päin.

   Mukavaa viikonloppua ja komeita kuutamoöitä Sinulle:)

   Poista
 2. Kiitos ihanista lomakuvista. Minullekin tuo Sivota on ihan vieras paikka, vaikka olemmekin lomailleet Kreikassa ja monilla Kreikan saarilla. Mekin olemme lähdössä runsaan viikon lomamatkalla tässä ihan lähiaikoina - kohteena on Irlanti. Mukavaa alkavaa syksyä sinulle Takkutukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Efharisto poli Anneli A! Sivota on uudehko kohde ja tämän kylän asukasluku on 900:n pintaan. Nyt on vielä täyssesonki päällä ja paikka on etenkin kreikkalaisten ja tanskalaisten suosima. Kreikka on mukava kohde maisemineen ja pappakahviloineen, täällä olemme aina viihtyneet ja tunteneet olevamme kotona:)

   Irlanti on varmasti antoisa kohde monista matkakertomuksista päätellen ja toivotankin Sinulle lämpimästi mahtavaa matkaa ja uusia positiivisia kokemuksia, jotka kantavat arjessa. Hyvää alkanutta syyskuuta & juonikasta reissua, josta toivottavasti saamme lukea sittemmin!

   Poista
 3. Kauniilla paikalla olette lomailleet. Nyt voitte täällä nauttia lämpimistä hämärissä syysilloista ja muistella auringon lämpöä iholla! Kotona on hyvä olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cara ja juuri näin on! Syksy on vahvaa aikaa. Oli hurmaavaa ajella yön usvassa kentältä kotiin... On palattava voidakseen lähteä ja lähdettävä voidakseen palata, mutta koti on paras. Mukavaa sunnuntaipäivää:)

   Poista