torstai 19. tammikuuta 2017

Jardin de Cactus...


Kumipyörä kulki kolmen päivän aikana kommelluksitta  yhteensä 347 km ja paljon kiintoisaa uutta tuli nähtyä ja koettua.

César Manrique (1919 - 1992), jota saarten visuaaliseksi isoisäksi tituleerataan ja jonka arkitehtooninen kädenjälki näkyy kaikkialla, oli kuulemma saanut idean Jardin de Cactus-luomukseensa paikallisen kotipuutarhurin miniversiosta.

Mutta että näitä pylväspyhimyksiä, pönöttelijöitä ja luikertelijoita löytyy näin montaa sorttia oli hurja kokemus. Koska nettiyhteydet turkasesti takkuavat ja normisäädöt ontuvat, antaa kuvien kertoa:Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa; älkööt ne konsanaan lakatko hämmästyttämästä ja kummastuttamasta tätä pientä kulkijaa...Näkemästään & kokemastaan nöyränä & kiitollisena kanssakävijöiden  ilmeiseksi huvittuneisuudeksi lainkaan häpeilemättä peppu pystyssä kaktusten nimilappuja

tiiraili:

P.S. poiminpa tuossa tiedonjyvän, jotta näitä piikikkäitä kaunokaisia majailee puistossa peräti 1240 eri lajiketta.

4 kommenttia:

 1. Saisipa omaan puutarhaan noista muutaman :)

  VastaaPoista
 2. Jep; kyllä oli kiinnostavia maanmyötäilijöitä ja massiivisia pilviinkurettelijoita eri puolilta maailmaa näytillä, - passasi ihailla ja ihmetellä pienen ihmisen:)

  VastaaPoista
 3. Madre mia miten ihmeellisiä !!! 🌵Tykkään :)

  VastaaPoista
 4. Rita A, äläs muuta sano, kyllä luonto vaan on ihmeellinen ja monimuotoinen. Tuntuu siltä, että mitä enemmän näkee sitä enemmän löytyy uutta ihmeteltävää:)

  VastaaPoista