keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Hola!

Matkapäivä taittui pönöttämällä ja asettautuminen ynnä kotiutuminen on sujunut vaivatta. Matkatossujen mittarissa 25 km, siitä on hyvä jatkaa. Nettiyhteys toimii milloin toimii ja miten toimii, muutoin elämä ruodussa.
Lämpöä, tuulta, aurinkoa ja hiekkarantaa...  Lomaa & lepoa. Kirjailmellisesti lämpimin terveisin,

recuerdos calurosos:

10 kommenttia:

 1. Hola! Kaunista ja ilmeisesti lämmintä. Nauttikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia&Tommi: kyllä ja kyllä vaan sielu lepää ja nauttii kauniista väreistä, meren sinestä ja auringon valosta sekä kroppa lämmöstä. Noita kaikkia pakkaan siemeninä mukaan palatessani:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitosta Mai! Kyllä vaan kirjojen kera: Vaarilla Seeckin "Hammurabin enkelit", minulla Grishamin "Puhallus" ja molemmilla Lemaitren "Näkemiin taivaassa" luvassa - noin kirjana näin ensihätään - lomalukemiset on tärkeä osa hyvinvointia:)

   Poista
 3. Kesä, wau! Nauttikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista, täysillä mennään merta nuuhkien ja töppöstä toisen eteen laittaen, pitoa kun piisaa... Se on siis tallella ja kuulemma tulossa verkalleen meillepäin.

   Poista
 4. Hyvää reissua! Que pases bomba! Kateeksi käy, kun kauniita kuvia katselen. Täällä meillä on kamala lumimyrksy. Tavallaan kaunista sekin, mutta mieluummin sitä katselisi kuvissa ja livenä nauttisi auringosta.

  VastaaPoista
 5. Serentis kiitos; jep ei puhtaassa lumessa ja nietoksissa vikaa sinänsä, mutta kyllä nämä huojuvat palmut ja kukkivat kukat mieltä ilahduttavat ja antavat selkeästi voimia rutistuksen jälkeen. Pakkaan valoa mukaan:)

  VastaaPoista
 6. Oi mitkä maisemat ja ilmat 🌺
  Hauskaa kyllä täälläkin päässä; jäätä ja lunta ja pikkupakkasta 🌲
  Ihanaa lomaa ! 💛

  VastaaPoista
 7. Kiitosta Rita A, täällähän sitä kuin herran kukkarossa tossua toisen eteen tuupataan, päivän lukema 10 km pitoa. Tuo pikkupakkanen lumineen voittaa kyllä loskapimeydet ja valaisee tietä kevään valoa kohden:)

  VastaaPoista