torstai 31. tammikuuta 2013

Hiekkarantaa, palmuja & aurinkoa...

Klo 12.43 / 20,4 / 41% ja säätila hellii.

Päräytimmikin kelin innostamina ja peppuset eli pyrstöt edellispäivistä puutuneina suoraatietä Las Teresitasin upealle, valkohiekkaiselle rantsulle. Puerton molemmat uimarannat: Martianez ja Playa Jardin ovat mustaa laavakiveä ja of no interest.

Nautimme miljöön rauhasta ja väljyydestä, merestä ja sen tuoksusta, vuorista ja palmuista. Niiden lehvien hennolla huojunnalla on suorastaan selkeä terapeuttinen efekti ja tehtävä. Viikonloppuisin vallitsee toinen touhu ja tohina, varsinainen vilinä ja vilske, kun santacruzilaiset perhekunnittain sankoin joukoin saapuvat paikalle.

Edellispäivänä olimme jo mussutelleet perinteiseen tapaan Marisqueria Ramonin herkkuja; San Andresissa arvioidaan olevan koko saaren parhaat kala- ja äyriäisravintelit, perinteinen kalastajakylä kun on, tuoreus on taattu ja fisut sätkivät sitkeästi vielä liki lautasellakin Joten nokimme vaihteeksi viehkossa Aidassa papasit mojolla, all time best mojo verde! Rojoon enempi tykästyneinä ja siihen satsanneina tämä talon oma versio: nam-nam.. Tykö grillattuja sieniä öljysipaisulla ja lehdenohuilla valkosipulisleisseilla ryyditettyinä. Gourmeeta syntyy simppelisti!!
Tänään akselilla: Mimosa - Mercadona - Hiperdino  - Fruteria - pyykinpesu & perussiivous...

Puuha-Petenä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti