lauantai 19. lokakuuta 2013

"You do not really understand something...


Tervetullutta katkoa luuskalesken eloon ja oloon sekä mukavaa seuraa tarjosi syyslomalainen Amigo.On vallan virkistävää saada ikäänkuin  ovenraosta kurkistaa kovaa kyytiä aikuistuvan persoonan mielenkiintoiseen  maailmaan, höpötellä  hassuja ja vakavoituen  funtsia elämää suurempia siveltimenvetoja.

 Huomaamati tuli sipaistuksi espanjankielen intensiivitkin voidessani tutustua mainioon, hyvinlaadittuun "Fantastico!" - oppikirjaan. Ilo todeta: kyllä vaan ovat intressanteimmiksi muuttuneet sitten 1960-luvun lopun, jolloin Erkki Vierikon, tuon varsinaisen espanjankielen opetuksen lanseerajan ja innostavan persoonan, luennoilla tuli penkkiä kulutetuksi ja kiitos hänen, näköjään elämänmittainen rakkaus tähän kieleen solmittua. Todettakoon, että myös - tämänkin asian - suhteen aina vaan  uuden oppiminen on iloinen, innostava ja haastava juttu!

Vaarikin pölähti - sattuneista, tarkemmin tässä erittelemättömistä syistä - mukaan lomanviettoon, joten saivat pelikaveruksetkin sessionssa vietyksi ja chipsinsä rouskutetuksi....


...until you can explain it to your grandmother"
Albert EinsteinTingatingat & sin duda:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti