perjantai 6. huhtikuuta 2012

Home, sweet home & Kaikki Rakkaani...

Klo8.52 / 22,3 / 23% - siis sisälämpötilat...

Sadetta ei sittenkään saatu kuin puolentunnin kuuro maanantaina, jolloin taivaskin itki kanssamme. Aurikopäivä oli koko tiistain, lähtöpäivä kunnioitti meitä pilvisyydellä ja alhaalla viruvilla pilvillä. Eteenpäin näkyi luvassa aquaa ja sitä toivomme luonnolle ja viljelijöille täältä kotoa käsin.

Yleislakko 29.3. :  Santa Cruzissa ja Las Americasissa marssivat mielenosoittajat. Puerto oli varuillaan, odotteleva ja täysin hiljainen. Paikalliset ja turistit pysyttelivät kodeissaan vs. hotelleissaan.Kaupat olivat suurimpia lukuunottamatta täydessä iskussa, luukut lyötiin auki vain kotvasen tavallista verkkaisemmin, jotta sen verran irtosi sympatioita... Merivesialtaat alkoivat operoida hiukka myöhässä vajaamiehityksellä, mutta pian olivat kiskat apposen auki ja oranssiasuiset SOS-miehet kiertelemässä. Ravintoloiden ja kahviloiden ulkoterassit olivat poissa, sisätilat tiukasti sermitettyinä ja vain raollaan olevin uksin toimivat normaalisti. Ovilla, kuten myös hotellien edustoilla  seistä töpöttivät barskit turvamiehet pamppuineen ja aseineen mallia Securitas jnpp. Poliisit sen sijaan puuttuivat totaalisti katukuvasta koko päivän. Illan suussa vaivautunut atmosfääri vaihtui helpotukseksi ja normi puheensorinaksi ihmisten palatessa kaduille & kujille. Eipä olisi uskonut, että ajoittain korvat soimaan saanut hälinä tuntuisi noin tervetulleelta!!

Matkapäivänä pönötettiin puolen vuorokauden verran ja sitten töhötettiin sama rupeama purkaessa aarteita (kaikkea ihmettä, mutta taaatusti tarpeellista, that's for sure,  sitä olikin ehtinyt föliin tarttua, ynnä huom. EI niin yhtikäs ylipainoa vaan reilusti jäi pelivaraa), paikoilleenaseteltaessa, päivitettäessä &  lasehdittaessa. Kiitos Esikoisen pätevän urakoinnin kotiinpaluusta muodostui meille kaikkinensa oivallinen ja helppo. Huomenissa saamme yökylään kovasti odottamamme Seniorimurmelit, sunnuntaina on luvassa - jos vanhat merkit paikkansa pitävät - herkullinen pääsiäispäivällinen Esikoisen ja Miniäisen loihtimana ynnä kuulumisten vaihtoa ajan kanssa. Torstaina hurautamme aamuhämärissä Kuopuksen & Miniän pitelemättömäksi  iloksi Pikkumurmeleita ja Perhekunnan Uusinta Jäsentä tapaamaan & halaamaan." Loihhtavaa", kuten Vaari asian ilmaisisi. Tuon täysin  allekirjoitan ja nyt

Pääsiäispyhiä, -tipuja, -noitia & -taikoja:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti