lauantai 18. toukokuuta 2013

Hulinaa, hellettä & heleätä Helluntaita...

Hulinaviikko varsinaisella pikakelauksella takanapäin:

Hrududu huollettu ja katsastettu, kahden vanhimman Juniorimurmelin kanssa temmelletty yökylää ja poikettu Luonnontieteellisessä Museossa, tuossa lapsuuteni ikijänskässä olohuoneessa, jonne useasti  hilppaisin kadun yli omasta  Mummilastani kaksipäistä vasikkaa ihmettelemään. Murmeleille ehdoton clou oli ISO norsu, dinosaurusten luurankojen äärellä kuului  relevantisti:"Missä niiden lihat oikein oikeesti  on?"  Kelpo paikka edelleen, nyt kuitenkin pullollaan häliseviä  luokkaretkeläisiä ja ehdottoman hyvä niin!

Residenssissä on parveke paketissa ja ollaan saatu niukka, mutta ratkaiseva torjuntavoitto sekä hiekkapuhalluksesta että painepesurin mönjäveden tirskumisesta pitkin tapetteja ja parkettia. Ja etteiko meillä siivota: käyvät vakitytöt, sitten ihan  omatoimisesti iltarupeamaa Murmeleiden kotiinajon jälkeen iltapuhteiksi sekä urakoitsijan puhelinkarhentelun jälkeen välittömästi lähettämää siistijää. Jumppahuti; "Mitä ihmettä te teette kaikki päivät???"

Ex Libris: kevään ehdoton herkku: "Platon ja vesinokkaeläin menivät kapakkaan",  Filosofiaa vitsikkäästi, Thomas Cathcart & Daniel Klein,  Basam Books, 2013 sarjasta: "Nämä ovat minun periaatteeni; jos et pidä niistä, on minulla muitakin", Groucho Marx, kirjoittajien filosofinen kummisetä. Teos  hieroo hervottomasti harmaita aivosoluja aiheuttaen huimaa hyrinää ja vikkelää, aina ylen tervetullutta vipellystä pääkopassa, ahaa-elämyksiä & oivalluksia ynnä pitää kaiken muun hyvän lisäksi  sisällään tiukkaa faktaa;  unohtamatta makeaa naurua!!

Heila kainalossa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti